برگزاری کمیته بازار یابی پست همدان
مدیرکل پست همدان جذب بازارهای محلی با ارزش افزوده بالا و ورود به بازارهای بکر نظیر شهرستان لالجین و روستاهایی چون لتگاه در دستور کار بازاریابی پست استان باشد
به گزارش روابط عمومی پست همدان ، عصر چهارشنبه چهارم تیرماه کمیته بازاریابی پست همدان با حضور مدیرکل و سایر اعضا در پست بوعلی تشکیل جلسه داد.
امیدی مدیرکل پست استان ،تحقیقات در حوزه بازار را مهم ارزیابی نمود و افزود: باید با نگاه به آینده در بازار رخنه کرد و امروز با توجه به مهم بودن مبحث تجارت الکترونیک ، سرمایه گذاری در این حوزه نقشه راه آینده به شمار می رود.
ایشان افزایش و رشد 63 درصدی تعداد فروشگاه های اینترنتی در استان را نشان از رونق کسب و کارهای الکترونیکی دانست و افزود با توجه به اعتماد مردم به شرکت ملی پست براین فروشگاه ها باید نظارات مستمر داشت تا موجبات رضایتمندی شهروندان ، فراهم آید .
درادامه سعید عاکفی رئیس اداره بازاریابی و سرویس های نوین گزارشی از فعالیت های این حوزه را ارائه نمود.
دراین جلسه معاون فنی ،رئیس شهرستان همدان و کارشناسان ذیربط به تحلیل بازارهای موجود و راه های جذب بازارهای جدید و مدیریت صحیح منابع انسانی بحث و گفتگو شد .